Big 5 Mediaproductions

De ‘grote vijf’ verwijst naar de wilde dieren die bovenaan het verlanglijstje staan van iedere safariganger in zuidelijk Afrika: de leeuw, de neushoorn, de olifant, de buffel en het luipaard. Voor ons staan ze voor wat we kunnen bieden: tekst, beeld, design, projectmanagement en advies.

Rob HartgersJournalistiek werk van Rob
Rob is al sinds hij jong is, een schrijver. Met name van journalistieke artikelen, maar hij kan zich ook vastbijten in projecten als redacteur. Voor zijn persoonlijke portfolio ga je naar www.robhartgers.com


Barbara van den BroekExperience Communicatie
Barbara werkt al lang voor DST - het experience bureau: na drie jaar in vaste dienst, nu al geruime tijd als freelancer. De WATT?-campagne (zie hieronder) is het belangrijkste, nog steeds lopende project. Daarnaast heeft ze voor DST gewerkt aan educatief materiaal (bijv. www.fietsverlichtinglaatjezien.nl, het verzorgen van fotoshoots (o.a. voor Kicken! Voetbal voor iedereen) en het maken en vergaren van content voor diverse projecten.Rob Hartgers Barbara van den BroekMzanzi
Op avontuur! Van jan. 2011 t/m maart 2013 woonden we in Johannesburg, Zuid-Afrika. Samen met andere Nederlanders woonachtig in Zuid-Afrika en natuurlijk Zuid-Afrikanen, maakten we Mzanzi. Alles over reizen in Zuid-Afrika: een reismagazine voor de Nederlandse markt en online platform met bijbehorende sociale media. Rob was hoofdredacteur, Barbara uitgever, webheerder en beeldresearcher. Zo jammer dat de economische crisis dit avontuur tot een einde bracht. Maar super trots dat we 3 edities hebben uitgebracht.

Klik op het logo voor de aparte pagina met pdf's van reisverhalen van Rob en de filmpjes die we maakten met Bram Janssen.

Barbara van den BroekWATT?
De WATT?-campagne mag eigenlijk geen campagne meer heten. Het loopt al sinds 2006. Toentertijd is er namens het O&O fonds van de gezamenlijke energiebedrijven onderzoek gedaan naar het imago van de energiesector. Dat was er niet. Sindsdien werkt DST er hard aan om leerlingen met een technische interesse op de middelbare school, het mbo, hbo en universiteiten voor te lichten over werken in de energiesector. Barbara verzorgt o.a. gastlessen aan leerlingen en presentaties aan docenten en technisch onderwijsassistenten. Ze was ook verantwoordelijk voor een groot deel van de content voor de vernieuwde website. Kijk op www.watt.nl.